Župní přebor v plavání 2010

V sobotu 13. března odjeli cvičenci a cvičenky Sokola Příbram na župní přebor v plavání do Hořovic. Jde o závod  odboru všestrannosti, který se skládá ze čtyř soutěží – z plavání, atletiky, gymnastiky a ze šplhu. Letošní rok začal plaváním a bude 15. května pokračovat dalšími třemi soutěžemi v Příbrami. Nejenom, že jsou všichni závodníci hodnoceni v jednotlivých soutěžích samostatně, ale výsledky těch, kteří se zúčastní všech čtyř závodů, jsou  obodované. Dva nejlepší borci ze všech mužských i  ženských  kategorií  postoupí do nejvyšší sokolské soutěže na Přebor České obce sokolské. Mladší pojedou pravděpodobně do Plzně a starší do Prahy.

Příbramský Sokol si nevedl špatně, ze soutěže, které se zúčastnilo více než 150 závodníků, přivezl několik medailí .
Mezi naše nejlepší ve svých kategoriích patří :

.

.

Předškolní děti – 1. Emilka Chrastinová
žáci I. – 1.Vítek Kožíšek
žáci II. – 1. Petr Kareš
žáci III.  – 3. Michal Gerčák
žáci IV. –  1. Antonín Schejbal, 3. Matouš Havrlík
dorostenci  – 1. Jan Šindelář, 3.  Ondřej Vaner
muži  –  1. Jiří Kotlan, 2. Milan Voves
senioři  –  1. Jan Krákora
Žákyně I.  –  2. Klaudie Hlinková
žákyně II.  –  3. Lucie Říhová
žákyně III.  –  3. Gabriela Knížková
žákyně IV.  –  3. Kristýna Mazná

.

.

.

..

Jaroslava Mudrová

vzdělavatelka

2 comments

  1. Bylo to bezva,ale co takle výsledky žup.přeborů všestrannosti .Děkuji a přeji hodně úspěchů.Poznámka .Asi by pomohl sraz
    cvičitelů s rozhodčími a s ukázkou sestav,či
    prvků.Rovněž i prodiskutovat s rozhodčími,aby nesráželi závodníky biť dobře myšlenými dlouhými výklady,ale spíše optimistickýmí radami a pochvalou ,aby měli závodníci další chuť nejen cvičit,ale i závodit.Vždyť jsme všestrannost a pro všechny má být radost ze závodů a z pohybu. S pozdravem Jarda Novák.

  2. Jo, ještě nám toho hodně chybí,viz výsledky,.Do župních přeborů již sraz nestihneme! Naprosto souhlasím s Jardou,pro rozhodčí,nemají vykládat chyby,ale bodovat!!!Bodovat rychle a pochválit.Ale navrhoval bych sraz závodníku za župu kteří se nominují na Přebor ČOS staršího žactva dorostu,žen a mužů udělat tréninkový sraz v Příbrami. Navrhovaný termín je neděle 5.června.
    Přeji dobrou přípravu a těšíme se na velkou účast. Zdraví František Beran

Leave a Reply

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.